Little progress each day, adds up to big results♥God morgen, kjære dere. ♥ Stikker innom en liten tur for å ønske dere en god start på dagen! ♥ ♥ ♥  I går var en veldig aktiv dag for meg, både ved å dra ut å stemme, handle og en tur på amfi - snakk om å ligge rett ut resten av ettermiddagen og kvelden. Tror jeg har låst meg inne ganske mye nå, at det å være så sosial er blitt mer skremmende enn det egentlig i realiteten er. Men jeg klarte det i alle fall, og er veldig glad jeg fikk ordnet så mye som jeg fikk i går. 

(Syns de var så søte de lyslyktene med hjerter, og heldigvis for meg var de på salg på Nille i går. Koppen er kjøpt på Europris, de har så mye fint der. Lys og kopper er noe jeg ofte kjøper der. Er så mye fint! ♥)

Jeg tenkte i hele går at jeg skulle til psykologen idag. Men da jeg i går kveld, sent på ettermiddag ennå ikke hadde fått medling fra poliklinikken begynte jeg å lure... Man gjør jo det hver eneste dag før man har time, som påminning, så jeg sjekket ukeplanen og da lo jeg litt av meg selv. Her hadde jeg gått å grudd meg hele dagen, og så er det ikke time før onsdag! hehe! 
Hun jeg nå (endelig) går fast til en gang i uken er der ikke hver dag, før var det tirsdager, men nå har det etter sommerferien blitt byttet til onsdager. Og med den gullfisk hukommelsen min så hadde jeg selvsagt glemt det.. Men men, så da er dagen idag helt fri. Ingenting på planen. Utenom BPA fra 17.00-20.00. Da tenkte jeg at jeg skulle prate litt med henne om å legge en plan for trening vi kan gjøre sammen her i leiligheten hver dag hun er på jobb. For det er flere ting fysioterapeuten har lært meg av ting jeg kan gjøre her hjemme av opptrening, ift å trene opp beina mine til å gå igjen. Men jeg kan ikke gjøre det alene, det har jeg fått streng beskjed om ;) hehe..

Nå er jeg begynt å bli ordentlig utålmodig, og vil så gjerne kunne klare å stå på beina til jul! Helst før! Jeg har ikke lenger de sterke smertene jeg i begynnelsen hadde, derfor kan jeg nå trene mer. Det vil si at siden jeg har sitttet i rullestol i fire mnd nå, så er jo beina helt svekket av muskelmasse. Overkroppen er sterkere enn noen gang, hehe, men beina må trenes opp igjen. Det ser man jo bare på når man har vært sengeliggende på sykehus ett par tre dager hvor shakey man er i beina. Men jeg er optimistisk og det er uten tvil at jeg kommer til å gå igjen snart. Jeg gleder meg!!! Er så gira på å komme meg opp og ut av stolen igjen så jeg kan føle meg mer fri igjen.

Vell, nå skal jeg få i meg litt mer kaffe og så starte dagen snart, komme meg i dusjen å stelle meg litt. Det er målet nå, å komme meg ut av pysjen. Det er viktig med de små tingene.. de utgjør veldig mye av hvordan resten av dagen føles og formes.. Ta godt vare, og ha en så god dag som du kan ha! ♥

Klem fra, Lunaen ♥

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

12.09.2017 kl.21:38

Ååå dette innlegget var bare superherlig!

lunach

13.09.2017 kl.09:40

Fredrikke Gustavsen: Så bra du likte det :D <3 KLEM

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits