Selv om DU ikke ønsker MEG det beste, så ønsker JEG i alle fall deg ALT godt. :)

Det er rart hvordan andre mennesker ikke kan unne andre det beste.. Det er vell DET jeg reagerer mest på når jeg får kommentarer i nedlatende/kritiserende tone i kommentarfeltet.. Når noen lykkes, er jeg alltid glad på deres vegne. Når en av mine venner får jobben hun/han har ønsket seg SÅ lenge, blir jeg super glad på hennes/hans vegne, ja selv om jeg er ufør og skulle mer enn gjerne ønske jeg også kunne, ja var frisk nok til å jobbe. Når mine venner drar på fest, men jeg er for dårlig og ikke klarer delta og bli med - er jeg likevel glad for at de er ute og danser og koser seg! Når venner av meg år etter år drar på sommerferie eller konserter, men jeg ikke hverken har råd til det eller er frisk nok til det, så er jeg likevel glad for at de koser seg på ferien sin og konsertene de drar på!
- Jeg elsker å få snapper og mms med bilder fra det landet de er i, eller turen uansett hvor og hva. - Det gleder meg SÅ at de har det fint og nyter dagene! De fortjener det! ♥  Selv om jeg ikke har mulighet å kjøpe meg mitt eget hjem, blir jeg kjempeglad og stiller opp når noen rundt meg gjør. Det er super stor glede for meg å få telefon av venninen min som roper "HURRA! VI VANT BUDRUNDEN!! HUSET ER VÅRT!!!!" Såklart blir jeg glad!!!!! Også når venner skal ha barn, selv om jeg ikke kan få, - betyr ikke det at jeg ikke unner de rundt meg å få barn. Jeg er så heldig å få være bonustante til mange fine små i vennekretsen. Og jeg får så mye glede av de små skjønne at jeg kunne ikke vært mer heldig! ♥
- Det gjelder også innen helse. Om mennesker får den hjelpen de trenger og behøver, så blir jeg super glad! - For absolutt alle mennesker i denne verden fortjener å ha det best mulig, og oppleve trygghet og ivaretagelse når de behøver det.

Det er vell derfor jeg ikke blir sint når jeg leser i kommentarfeltet mitt at mennesker mener jeg klager, at jeg får mer hjelp enn andre, at jeg ikke nyttigjør meg av det jeg har av tilbud (BPA), at jeg har fått bli på en avd lenger enn mange andre har til tross for, osv, osv. - Jeg blir ikke sint, jeg blir bare trist. Jeg vet ikke hvorfor noen mennesker ikke klarer å unne andre det beste, men det er ofte slik vi jenter/kvinner er hva.. Er det ikke? Drama, sjalusi osv..
At folk der ute ikke unner meg riktig behandling og hjelp, for å forsøke så godt man kan å rette opp i alt som har blitt gjort feil og gjort min tilstand forverret i hele 15 år.. Vell, jeg tenker det sier mer om dem enn det sier om meg.
Jeg blir ikke irritert på de som har vært på Modum Bad og fått en bedre hverdag, selv om jeg har fått beskjed om at jeg er for symptom-preget til å kunne få behnadling der. Jeg takker meg lykkelig over alle som får komme dit og får en hverdag det er mulig å leve i! ♥

For å sette ting i perspektiv: Viss noen med diabetes fikk feilbehandling i femten år, og såvidt overlevde fra år til år, - og det ble oppdaget etter 15 år at dette menneske hadde fått feil behandling alle disse årene, da også feil medisiner, ja feil type insulin og antibiotika og feil sårstell osv både under innleggelser og ute i kommunen - hva hadde skjedd tror du? Jo, det hadde blitt ett fryktelig opprør og ramaskrik! Reine sirkuset! Det hadde blitt litt av ett kaos.. Vell, det er hva som har skjedd meg, og likevel er det mennesker som ikke unner meg - etter 15 år i helvete - å få hjelp for å rette opp i det som har satt meg i en dessverre mye mye dårligere posisjon enn jeg tidligere var i.
Desverrre er det mange med meg som har opplevd lignende.. De fleste har ikke ork til å stå opp å si noe, for de er utslitt av "hjelpen". Noen har fått påvist ME som senskade, hjerneskade av overmedisinering, og flere har desverre ikke orket å kjempe videre, de lever ikke den dag idag.. Det er trist å miste venner fordi de ikke orket å kjempe lenger for å bli hørt i ett systemt som ikke lyttet.
- Det er ganske trist at det er mennesker som ikke unner andre hjelp, fordi andre ikke får tilstrekkelig. 
Jeg skulle ønske alle kunne få den hjelpen de behøver, skreddersydd tilrettelagt hjelp der pasienten selv står i fokus. Får ta egne avgjørelser med veiledning fra fagpersonell, får si både nei og ja uten å bli dømt opp og ned, får velge selv om medisiner er riktig eller ikke. Takke nei til tilbud som man ser ikke er riktig for seg selv og ja til det som føles riktig. etv etc.
Jeg skulle ønske ALLE kunne bli møtt med den respekten alle fortjener, som likeverdige mennesker. Desverre er det ikke slik i dette samfunnet. I helsevesenet. I arbeidslivet. Uansett hvor og hva, så er det alltid mennesker som ikke klarer unne andre det beste, kanskje ofte fordi man selv har det fryktelig vondt. - Det er trist, syns jeg.

Jeg er glad jeg er en av de som klarer være glad på andre vegner. Som det at venninnen min idag er landet trygt på selveste Island og får oppleve å bade i den blå lagune!!!! (Gleder meg sykt til snap derfra!!!) og at bestekompisen min nyter over 30 grader i skyggen i badebassenget med en mojito i hånden i deilige Spania! Smil! ♥ ♥​ ♥​

Ellers,  vil jeg oppfordre alle til å bruke stemmeretten sin idag! Godt valg, folkens! ♥ Blir en spennende dag imorgen å våkne til nyheter om hvem som skal styre landet de neste fire årene! 

Ønsker deg og dine en så bra kveld som du kan ha. ♥ Her blir det tidlig i seng, skal til psykologen imorgen og må forsøke få litt søvn i natt.. God kveld, og riktig så god natt! ♥


- Lunaen -

8 kommentarer

Amal Belaaouam

11.09.2017 kl.18:36

enig med deg.. :O

lunach

11.09.2017 kl.18:37

Amal Belaaouam: <3 <3 <3 Hvorfor ikke heie hverandre opp og frem, i stede for å rive hverandre enda mer ned ..... ? Forstår det ikke, jeg. :)

Unni Gro

11.09.2017 kl.19:33

Helt enig med deg, <3

lunach

12.09.2017 kl.12:03

Unni Gro: <3

Marie Gjernes

11.09.2017 kl.19:33

Enig! Det er en veldig sunn innstilling å ha :)

lunach

12.09.2017 kl.12:03

Marie Gjernes: Tittet innom bloggen din, så fin !! :D

Sarah Nazeem

11.09.2017 kl.21:23

<3

lunach

12.09.2017 kl.12:03

Sarah Nazeem: <3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits